Spreekuur Kanker en Werk

Elke eerste dinsdag van de maand heb ik een gratis spreekuur voor mensen met vragen op het gebied van kanker en werk. Welkom bij Inloophuis De Cirkel in Helmond. Wel eerst even aanmelden, zodat ik weet wie ik kan verwachten en je niet hoeft te wachten! Je vindt mijn gegevens op informa.coach

Ondanks de meer of minder goede uitleg door werkgever en bedrijfsarts blijf je vaak nog met veel vragen zitten. Omdat je de uitleg niet goed kunt ‘vatten’ (concentratie, emotionele blokkade, angst), omdat je niet de juiste vragen paraat hebt of had, omdat je niemand lastig wilt vallen, omdat je de regelingen niet goed kent, omdat je de situatie alleen vanuit jezelf kunt bekijken en niet snapt waarom je werkgever bepaalde dingen wel of net niet doet, enz. Ik kan je een onafhankelijk luisterend oor bieden….

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid